Ideologia Clubului de Fotbal ” Real New”

club fotbal "Real New"Ideologia Clubului de Fotbal “A.S. REAL NEW BUCURESTI“ este simplu definita prin urmatorul motto: “Sanatate, competitie si relaxare prin sportul-rege”

In esenta, Clubul isi propune combinarea educatiei pentru fotbal cu distractia, relaxarea si emotia specifica varstei. Mai jos veţi citi cele mai importante puncte, practice stâlpii de sustinere a întregii noastre activitati cu copii inscrisi la clubul nostru de fotbal.

ANTRENAMENTUL LA GRUPELE DE VARSTA 6-8 ANI

Pentru acesti copii fotbalul inseamna, in mare parte, bucuria de a lovi mingea. Fara sa le rapim acest sentiment, ii invatam ce inseamna autodisciplina, cooperarea intre coechipieri, pregatirea temeinica si, nu in ultimul rand, fair-play-ul. Este varsta la care micii fotbalisit isi insusesc componentele de baza, legile fundamentale ale sportului rege. La scoala noastra de fotbal antrenamentele sunt structurate in asa fel incat copiii sa afle in joaca ingredientele esentiale ale sportului cu balonul rotund. Pentru ei sunt suficiente doua antrenamente pe saptamana. Sunt, insa, destul de mari pentru a merge in cantonamente.

ANTRENAMENTUL LA GRUPELE DE VARSTA 9-12 ANI

La aceasta varsta putem vorbi despre pregatire intensiva. Am conceput pentru acesti copii un program special pentru ca instruirea lor sa fie completa. Antrenamentele sunt structurate in asa fel incat sa obtinem un echilibru perfect intre componentele tehnice, tactice, fizice si educationale. La aceasta varsta sunt trei sedinte pe saptamana. De acum, fotbalistii nostri au sansa sa participe la campionate, cupe si turnee organizate atat de Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti cat si  de Federatia Romana de Fotbal. Exista si posibilitatea de a participa la meciuri in afara granitelor.

ANTRENAMENTUL LA GRUPELE DE VARSTA 12-17 AN

La aceasta varsta imbunatatim calitatile jucatorilor. Antrenamentele, patru pe saptamana, vizeaza specializarea pe anumite posturi, stimularea creativitatii in joc. Tot acum ii invatam pe fotbalistii nostri strategii si tactici si le cerem in schimb concentrare, performanta, respect si reguli autoimpuse. Rezultatele echipei intra acum si in responsabilitatea lor. Pentru ca este o varsta critica, cu multe provocari, disciplina si intretinerea unui mental sanatos se numara printre obiectivele noastre. Suntem atenti acum si la dieta, care trebuie sa fie adaptata nevoilor unui sportiv, si la intretinerea formei fizice.