PREGATIRE INDIVIDUALA

PREGATIRE INDIVIDUALA

Cu toţii aţi putut observa, şi mai cu seamă iubitorii acestui sport-rege) că fotbalul din zilele noastre este mult diferit de cel care se juca în urmă cu, să zicem, 20 de ani. Jocul este din ce în ce mai alert, antrenorii pun mare preţ pe calităţile individuale ale fiecărui sportiv, sunt apreciaţi jucătorii ce pot face faţă în posturi diverse, creativitatea în evoluţia meciului este ridicată la rang de artă, iar performanţa este din ce în ce mai legată de tactici îndelung exersate. Avem de a face cu un nou fotbal, unde pregătirea individual, legătura indisolubilă dintre antrenor şi jucător duce la rezultate spectaculoase.

Iată de ce, la Clubul de Fotbal Real New punem un accent deosebit pe descoperirea şi dezvoltarea aptitudinilor fiecărui copil în parte. Niciunul dintre micii noştri jucători, fie că sunt veniţi ca să practice un sport pentru propria dezvoltare, fie că vin să caute un viitor profesionist, sunt examinaţi şi supravegheaţi fără discriminare. Este posibil ca printre cei ce vor performanţă să nu fie toţi capabili de o asemenea presiune, în timp ce printre cei veniţi să facă mişcare se pot regăsi diamante ce trebuie numai şlefuite.

Bineînţeles, orice evaluare, orice test sau probă, ţine seama de de vârsta copilului, de nivelul de pregătire psihică a acestuia, de experienţa căpătată până atunci sau la clubul nostru, pe scurt, toţi juniorii vor fi monitorizaţi ca la marile echipe de fotbal. Interesul copiilor şi încrederea în sine a acestora sunt primii paşi pe care îi vor învăţa alături de specialiştii noştri.

Părinţilor le mai spunem ceva: a fi fotbalist este un proces continu, în care sunt îmbinate foarte multe laturi ascunse la prima vedere. Cu răbdarea şi sprijunul dumneavăastră, alături de experienţa şi specializarea echipei de management, vecopii vor obţine rezultate de care veţi fi mândri.