RealNew

Prin Fotbal,

Catre o Viata

Mai Buna

Ce urmarim

“Sanatate, competitie

si relaxare prin

sportul rege”

De la vis la realitate

Real New este mai mult decat o scoala de fotbal. Este un vis de a implini vise. Incepand din 2007, lucram sa ajutam cat mai multi copii sa se dezvolte, atat fizic cat si psihic, intr-un mod sanatos. Totodata, ne dorim sa le oferim cat mai multor copii nevoiasi, sansa sa faca parte dintr-o echipa, sa cunoasca succesul de la o varsta frageda, sprijiniti de profesionisti ce au capacitatea si dorinta de a-i indruma.

Catalin Mitu

Eu sunt Catalin Mitu si cred ca prin fotbal putem trai intr-o lume mai buna. Inca de mic, m-am dedicat sportului rege si am evoluat la Sportul Studentesc pana la 23 de ani. Fotbalul m-a invatat ce inseamna curajul, dedicarea, munca in echipa si satisfactia de a culege roadele propriului efort.

Imi doresc sa dau toate aceste lucruri mai departe! De aceea, in urma cu 15 ani am infiintat Real New, cu speranta ca voi putea ridica o scoala pentru toti, un loc unde ne putem strange si invata si ne bucura impreuna de fotbal. Acum, dorinta mea este sa putem face o diferenta in viata cat mai multor copii!

Realizari

Datorita parteneriatului nostru cu majoritatea cluburilor importante din Bucuresti si zonele limitrofe, cei mai talentati dintre elevii nostri pot beneficia de o parghie pentru un transfer la academiile acestora. Interesul copiilor nostri este intotdeauna pe primul plan, iar cei cu aptitudini dovedite vor fi mereu indrumati catre cluburi profesioniste din Liga I si a II-a.

Din pacate, terenurile de care dispunem in momentul de fata ne permit sa lucram doar cu 50-60 copii in acelasi timp, iar cu copiii de peste 12 ani suntem nevoiti sa lucram pe teren mai mic, lucru care nu este optim din punct de vedere motric.

De aceea am decis sa strangem fonduri pentru achizitionarea unui teren de 4000 de metri patrati, pe care sa il amenajam corespunzator, astfel incat si mai multi copii sa beneficieze de bucuria de a face sport si sa primeasca un strop de speranta pentru un viitor mai bun.

Efortul din partea dvs ar fi unul minim, insa impactul pozitiv asupra copiilor ce au nevoie de o mana de ajutor ar fi unul imens.

Statul permite directionarea a pana la 20% din profit sau venit catre organizatii non-profit, la alegerea dvs.

Puteti directiona o parte din impozitul pe venit sau pe profit catre asociatia noastra, bani care oricum ar merge la stat.

Tot ce trebuie sa faceti este sa semnati contractul de sponsorizare pe care vi-l punem la dispozitie.

De ce investitie
Este nevoie?

Suma totala necesara pentru achizitia terenului si pentru constructia bazei sportive este in jur de 450.000 EURO.

40% din aceasta suma clubul sportiv o poate obtine accesand un credit bancar.

Prezent

Cu investitie

60

200

Numar copii

Cum sa donez?

Doneaza prin

Transfer bancar

Nume: CLUB SPORTIV A.S. REAL NEW BUCURESTI
IBAN: RO13BRDE410SV02245104100
Banca: B.R.D.
CUI: 22774720
Reprezentant: MITU CATALIN NICOLAE

Redirectioneaza

pana la 20%

In caz ca nu sunteti familiarizat cu legislatia fiscala, statul permite directionarea a pana la 20% din profit sau venit catre organizatii non-profit, la alegerea dvs. Tot ce trebuie sa faceti este sa semnati contractul de sponsorizare, ce poate fi descarcat aici:

Descarca Contract Sponsorizare