Competitii amicale

in continuare

Competitii amicale

Dupa o serie de multe sfarsituri de saptamana in care am avut meciuri la toate grupele, a venit si timpul vacantei de la meciurile oficiale. Pentru ca ne dorim ca micutii sa simta placerea meciurilor in continuare toate grupele vor participa la jocuri amicale si la competitii organizate atat la terenul nostru, cat si in alte parti.

Va multumim tuturor pentru sprijinul pe care ni l-ati acordat indiferent de rezultat, scopul nostru principal este practicarea fotbalului, nu obtinerea rezultatelor cu orice pret. Ne bucuram ca impreuna cu parinti, bunici, matusi, verisori am reusit sa creem familia As Real New si ne dorim ca in continuare sa mergem pe aceeasi relatie.

Antrenamentele vor continua pana in apropierea Craciunului, pe data de 23/12/2016 vom intra in vacanta si reluam activitatea pe 9/01/2017 pe terenul din incinta Liceului Eugen Lovinescu. Va reamintim ca in timpul antrenamentelor balonul este incalzit pentru a le permite copiilor sa-si desfasoare activitatea in cele mai bune conditii.

Vom revenii cu informatii in legatura cu meciurile din weekend-ul 10-11/12/2016.

Leave a Reply