Participarea la competitii amicale

in luna decembrie

Ultimul weekend competitional in 2016

Scoala de fotbal AS Real New” a participat cu grupele 2007 si 2009 la competitia “Cupa Mos Craciun”, iar grupa 2002 a avut meci amical. Prin aceste meciuri activitatea competitionala a clubului nostru se termina, antrenamentele continuand toata saptamana aceasta.

Principalul nostru obiectiv prin participarea la aceste meciuri a fost continuitatea. Mai jos va vom prezenta un mic rezumat a ceea ce s-a intamplat in acest weekend.

Grupa 2002 a jucat un meci de pregatire impotriva echipei CS Cadet pe terenul sintetic din apropierea parcului Moghioros, jucatorii care au luat parte la acest meci au jucat cu ambitie si seriozitate chiar daca a fost doar un meci amical si au reusit sa castige acest meci.

Pentru grupa 2007 a fost un weekend frumos in care au reusit sa castige locul 2 la competitia “Mos Craciun”. In prima zi a competitiei, in faza grupelor, au reusit 2 victorii impotriva echipelor CS Mircea Eliade si CS SportTeam, asigurandu-si locul in semifinale de pe primul loc. In semifinale acestia au intalnit echipa Chelsea Bucuresti si au oferit sustinatorilor o multime de emotii, castigand meciul la penalty dupa ce in timpul regulamentar scorul a fost egal. In finala micutii nostri nu au reusit sa repete meciurile bune facute in partidele precedente si au pierdut in fata celor de la Real Cadet.

Piticii de la 2009 au reusit sa bifeze prima participare la o competitie de acest fel. Desi in prima zi nu au reusit sa-si arate adevaratele calitati pierzand ambele meciuri din grupa impotriva echipelor Steaua Noua Generatie si Real Cadet acestia s-au calificat si ei in lupta pentru locurile 5-6. In cea de-a doua zi piticii au reusit sa castige meciul si astfel au reusit sa castige locul 5.

Felicitam toti copii pentru parcursul avut pana acum indiferent daca au avut sau nu competitii in weekend-ul ce tocmai a trecut. Prin aceste activitati ne dorim atragerea a cat mai multor copii in practicarea fotbalului sau a altui sport pentru ca sportul are o multime de beneficii ( http://www.realnew.ro/noutati/beneficiile-practicarii-fotbalului/ ).

Multumim tuturor celor care au fost alaturi de copii indiferent de locul unde s-au desfasurat meciurile si va asteptam sa ne sustineti si in anul 2017.

 

Leave a Reply