RealNew

Scoala

Real New

Menirea noastra este aceea de a descoperi si dezvolta aptitudinile copiilor pentru fotbal, avand la baza dezvoltarea armonioasa si completa a organismului juniorilor.

In esenta, clubul isi propune combinarea educatiei pentru fotbal cu distractia, relaxarea si emotia specifica varstei. Mai jos puteti gasi principiile dupa care ghidam intreaga noastra activitate, si felul in care pliem metodele de antrenament in functie de varsta si nevoile elevilor nostri.

Antrenament pe
baza varstei

Antrenamentul la grupele

de varsta 6-8 ani

Pentru acesti copii fotbalul inseamna, in mare parte, bucuria de a lovi mingea. Fara sa le rapim acest sentiment, ii invatam ce inseamna autodisciplina, cooperarea intre coechipieri, pregatirea temeinica si, nu in ultimul rand, fair-play-ul. Este varsta la care micii fotbalisti isi insusesc componentele de baza si legile fundamentale ale sportului rege. La scoala noastra de fotbal antrenamentele sunt structurate in asa fel incat copiii sa afle in joaca ingredientele esentiale ale sportului cu balonul rotund. Pentru ei sunt suficiente doua antrenamente pe saptamana. Sunt, insa, destul de mari pentru a merge in cantonamente.

Antrenamentul la grupele

de varsta 9-12 ani

La aceasta varsta pregatirea se intensifica. Am conceput pentru acesti copii un program special pentru ca instruirea lor sa fie completa. Antrenamentele sunt structurate in asa fel incat sa obtinem un echilibru perfect intre componentele tehnice, tactice, fizice si educationale. La aceasta varsta sunt trei sedinte pe saptamana. De acum, fotbalistii nostri au sansa sa participe la campionate, cupe si turnee organizate atat de Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti, cat si de Federatia Romana de Fotbal. Exista si posibilitatea de a participa la meciuri in afara granitelor.

Antrenamentul la grupele

de varsta 12-17 ani

La aceasta varsta imbunatatim calitatile naturale ale jucatorilor. Antrenamentele, patru pe saptamana, vizeaza specializarea pe anumite posturi, stimularea creativitatii in joc. Tot acum ii invatam pe fotbalistii nostri strategii si tactici si le cerem in schimb concentrare, performanta, respect si reguli autoimpuse. Rezultatele echipei intra acum si in responsabilitatea lor. Pentru ca este o varsta critica, cu multe provocari, disciplina si intretinerea unui mental sanatos se numara printre obiectivele noastre. Suntem atenti acum si la dieta, care trebuie sa fie adaptata nevoilor unui sportiv, si la intretinerea formei fizice.

Grupele de varsta ale academiei
Real New

Grupele

2006-2007

Grupele 2006 si 2007 lucreza inpreuna, atat datorita diferentei mici de varsta, cat si datorita nivelului de dezvoltare fizica.

Grupa

2009-2010

De multe ori grupele 2009 si 2010 lucreza inpreuna, atat datorita diferentei mici de varsta, cat si datorita nivelului de dezvoltare fizica.

Grupa

2011-2012

Aici, avem de a face cu o categorie de copii foarte interesanta. Fara sa punem presiune, incepand cu aceasta varsta vom sti sa alegem si sa ii orientam pe micii jucatori catre pozitiile unde au cea mai mare eficienta. Tot in jurul acestei varste, disciplina isi arata roadele, strategia ocupa un loc important in antrenament sau in partide, iar ambitia se contureaza ca o calitate importanta a unui fiitor fotbalist. Pe de alta parte, si cei veniti sa practice sport pentru sanatate au varsta necesara intelegerii dezvoltarii unor deprinderi ce se subscriu vechii devize „mens sana in corpore sano” (mintea sanatoasa locuieste intr-un corp sanatos).

Grupele

2014-2015

Ca si Grupa 2015, Grupa 2014 este formata din cele mai tinere vlastare ale Scolii noastre de Fotbal. De aceea, aici grija noastra este deosebita. Inainte de toate, exercitiile si felul de antrenament este in asa fel adaptat incat sa imbine distractia si relaxarea cu initierea in jocul de echipa, a primelor notiuni despre performanta, camaraderie, disciplina si formarea unor deprinderi de baza care sa ii asigure fundamentul corect al alecerii unui stil de viata sanatos. La aceste grupe, presiunea asupra micutilor este aproape inexistenta, efortul nostru canalizandu-se spre captarea atentiei si orientarii copiilor spre beneficiile sportului si virtutile raspandite mondial ale fotbalului modern.

Beneficiile
Noastre
Cantonamente de pregatire
Cantonamentele ii ajuta foarte mult si pe antrenori, nu doar pe copii. Avand mai mult timp la dispozitie decat la antrenamente, antrenorii au sansa sa observe si sa testeze abilitatile fiecarui copil in diferite situatii. De fiecare data alegem cu mare grija pensiunea sau hotelul la care ne cazam. Pana acum am organizat cantonamente la Sarata Monteoru, Predeal si Sinaia. Plecam in cantonamente numai in perioada vacantelor scolare.
Turnee si competitii
Participam cu mai multe grupe de copii si juniori la turneele locale sau nationale organizate de Federatia Romana de Fotbal si de Asociatia Municipala de Fotbal Bucuresti. In functie de rezultate si costuri, exista posibilitatea de a participa si la intalniri internationale. Intrecerile dau posibilitatea evaluarii echipei in ansamblu, insa este si momentul in care micii jucatori se fac remarcati.
Baza sportiva
Baza noastra de antrenament se afla in Drumul Taberei, dar in scurt timp ne vom extinde si va vom putea pune la dispozitie mai multe locatii. Terenurile pe care se antreneaza sportivii nostri sunt de cea mai buna calitate si sunt adaptate specificului varstei celor inscrisi. Pe timpul iernii, antrenamentele si partidele de fotbal se desfasoara, in functie de varsta, in balon incalzit sau in sala de sport, pentru a proteja sanatatea micilor practicanti.
Transport asigurat
La cererea parintilor, Real New poate asigura GRATUIT transportul copiilor de la scoala si/sau acasa si invers, in limita a 3-4 kilometri in jurul bazei noastre sportive din Drumul Taberei. Deplasarea se va face cu un microbuz special. Pentru aceasta optiune va rugam sa luati legatura cu antrenorii nostri sau cu fondatorul asociatiei, dl. Catalin Mitu. De asemenea, puteti folosi optiunile inscrise in sectiunea CONTACT.
Pregatire individuala
Pregatirea individuala, legatura indisolubila dintre antrenor si jucător duce la rezultate spectaculoase. Iata de ce, la clubul de fotbal Real New, punem un accent deosebit pe descoperirea si dezvoltarea aptitudinilor fiecarui copil in parte. Micii nostri jucatori, fie ca sunt veniti ca sa practice un sport pentru propria dezvoltare, fie ca vin sa caute un viitor profesionist, sunt examinaţi si supravegheati fara discriminare.
Grupe avansati si incepatori
Copiii si juniorii sunt impartiti in grupe de incepatori si de avansati. La incepatori, copiii se familiarizeaza cu acest sport, isi fac noi prieteni, se relaxeaza, invata in joaca ce inseamna fenomenul fotbal. Trecerea la una dintre grupele de avansati presupune cresterea numarului saptamanal de antrenamente, participarea la meciurile de fotbal de verificare si oficiale, precum si inscrierea in cantonamentele de pregatire.