RealNew

Despre Noi

Idealurile Clubului Sportiv “A.S. REAL NEW BUCURESTI“ sunt simplu definite prin urmatorul motto:

“Sanatate, competitie si relaxare prin sportul-rege”

De ce noi

Academia de fotbal pentru copii Real New s-a nascut in 2007, dintr-o dorinta de a initia cat mai multi copii in tainele sportului rege, de a-i ajuta pe acestia sa beneficieze de numeroasele avantaje ale practicarii unui sport de echipa si de a trai activ si sanatos.

Performanta si Profesionalism

La scoala noastra de fotbal pentru copii si juniori nu-i neglijam nici pe cei mai mari pentru care sportul rege a devenit parte din viata lor si viseaza la o cariera in domeniu. La Academia de Fotbal Real New facem tot ce putem pentru ca visele lor sa devina realitate. Antrenorii scolii noastre lucreaza cu copii cu varste cuprinse intre 6 si 16 ani.

Tot ei ii indruma pe cei mai talentati dintre sportivii scolii nostre de fotbal catre cluburi profesioniste din Liga I si a II-a cu care avem relatii foarte bune si care ne considera o sursa deloc de neglijat cand vine vorba de valori. Menirea Clubului Sportiv “A.S. REAL NEW BUCURESTI“ este aceea de a descoperi si dezvolta aptitudinile copiilor pentru fotbal, avand la baza dezvoltarea armonioasa si completa a organismului.

Bucuria fotbalului

Micutii dumneavoastra vor gasi alaturi de noi tot ce le este necesar pentru a face, de ce nu, performanta. Exigenta, dar si intelegerea, competitivitatea si indrumarea sunt elemente cheie care insotesc antrenamentele la clubul nostru de fotbal pentru copii. Pentru ca vrem sa le oferim viitorilor fotbalisti care vin la academia noastra tot ce este mai bun, antrenorii clubului de fotbal pentru copii Real New au fost selectionati cu mare grija. Cu totii sunt licentiati, profesionisti tineri cu diplome recunoscute (UEFA A, B si FRF).

Le deslusim copiilor dumneavoastra tainele sportului rege fara sa uitam ca, cel putin pentru cei mici, placerea de a juca trebuie sa fie pe primul loc. La scoala noastra de fotbal pentru copii nu se fac presiuni si nici nu sunt cerinte pe care micutii, din lipsa experientei, nu le pot indeplini. Asta face din noi o adevarata academie de fotbal si aici se vede diferenta intre scoala noastra de fotbal pentru copii si alte scoli de profil.

Povestile
Noastre

Valentin Slabu

A jucat la Clubul Sportiv “A.S. REAL NEW BUCURESTI“ de la 7 la 13 ani. Pe Valentin l-am descoperit in cadrul unei ore de sport, in curtea unei scoli bucurestene. Serios si foarte muncitor, copilul a progresat foarte frumos si a ajuns sa joace la o categorie de varsta cu doi ani mai mare decat aceea fireasca. A fost remarcat si cerut atat de Dinamo, cat si de Steaua. A ales sa imbrace tricoul echipei Steaua, unde joaca si acum ca titular.

Alexandru Prioteasa

Alexandru Prioteasa a intrat în Clubul REAL NEW la opt ani. Din prima clipa, calitatile lui native, dar si ambitia arzatoare l-au impus drept lider al echipei noastre. Randamentul de care a dat mereu dovada a ajutat foarte mult jocul echipei REAL NEW si, evident, rezultatele grupelor in care am evoluat. Acum joaca la echipa de seniori a clubului FC Stefanesti.

Alin Radu

Alin Radu a facut parte din membrii Clubului Sportiv REAL NEW de la opt la 14 ani. La opt ani, Alin s-a prezentat la o selecţie organizata de clubul nostru si, pana a plecat la Sport Team, a fost titular, apoi capitan al echipei noastre reprezentative. Ambitia si dorinta de a fi cel mai bun l-au caracterizat de la bun inceput.

Octavian Vladu

Octavian Vladu a venit la clubul nostru la varsta de 11 ani. Aici a gasit climatul potrivit pentru a redobandi pofta de a juca competitiv. Insusirile native si dorinta de a progresa continuu l-au impus ca titular al echipei principale a REAL NEW BUCURESTI, unde a jucat pana la 15 ani.

Madalin Stan

Madalin Stan a evoluat la clubul REAL NEW de la opt pana la 16 ani. Pasiunea de care a dat dovada si seriozitatea care il caracteriza pe teren au fost atuurile care l-au sprijinit să se transfere la echipa de seniori a clubului FC Clinceni.

Florin Seimeanu

Pe Florin Seimeanu l-am descoperit la o competitie sportiva intre scoli, la varsta de opt ani, si a jucat la A.S. REAL NEW BUCURESTI, pana la 16 ani. Acum activeaza la Sport Team unde este capitan de echipa. Florin a fost intotdeauna preocupat de imbogatirea calitatilor sale sportive.

Scopul nostru

Scopul Clubului Sportiv A.S. Real New il constituie promovarea valorilor sportive, ocrotirea si sprijinirea sportivilor precum si protejarea drepturilor acestora.

  • Popularizarea sportului si a activitatilor sportive, a fotbalului in special
  • Atragerea unui numar cat mai mare de practicanti, atat amatori cat si profesionisti
  • Participarea la competitii sportive interne si internationale , cu respectatea regulamentelor FRF si a altor foruri sportive
  • Crearea si consolidarea legaturilor cu asociatiile sau cluburile din tara si strainatate, care au scopuri asemanatoare
  • Promovarea practicarii fotbalului si a altor sporturi: initiere, agrement, performanta
  • Dezvoltarea unui sistem competitional in domeniul sportiv
Avantaje pentru
Practicarea Fotbalului
Combaterea obezitatii infantile
Romania ocupa unul dintre primele locuri in Europa la obezitate infantila. Cauzele care fac ca un copil sa aiba greutatea unui adult sunt alimentatia nesanatoasa (prea multe calorii in meniul zilnic, carbohidrati in defavoarea vitaminelor) si sedentarismul. Pe langa aceste aspect de ordin psihologic, obezitatea aduce cu sine probleme respiratorii, depuneri aterosclerotice care conduc la infarct, accident vascular si hipertensiune.
Prevenirea deficientelor fizice
Multe dintre deficientele fizice ale coloanei vertebrale pot fi corectate si prevenite prin activitati sportive organizate. Corpul se pastreaza sanatos si se dezvolta armonios doar prin practicarea unui sport in defavoarea sedentarismului. Abandonarea miscarii pentru placerea de a butona calculatorul sau televizorul este cel mai mare dusman al copiilor si chiar al adultilor.
Dezvoltarea organelor vitale
Este cunoscut faptul ca inima si plamanii, capacitatea pulmonara si circulatia sanguina ale unui sportiv sunt mult mai bune decat ale unei persoane care refuza miscarea fizica.
Miscarea in defavoarea viciilor
Tutunul, alcoolul si drogurile sunt pericole care ii pandesc pe adolescenti la tot pasul. Juniorii care iubesc sportul, deci si fotbalul, sunt mai costienti de pericole, sunt mai atenti la sanatatea lor stiind ca doar un organism puternic ii poate ajuta sa atinga performanta. Antrenorii au si ei rolul lor in educarea adolescentilor prin sprijinul, sfaturile si puterea exemplului. La scoala noastra de fotbal pentru copii si juniori suntem atenti si monitorizam comportamentul fiecarui copil pentru a putea trage un semnal de alarma la timp, daca este cazul.
Stimulent pentru alte activitati
Fotbalul se joaca de placere si cu placere, iar la noi nu exista niciun factor de stres si nu avem note de trecere. Este foarte important de stiut faptul ca antrenamentele nu afecteaza programul scolar. Dumneavoastra, stimati parinti, puteti considera fotbalul o recompense pentru rezultatele copilului la scoala sau practicarea fotbalului poate deveni chiar o conditie in raport cu alte activitati.
Dezvoltarea armonioasa
Menirea Clubului Sportiv “A.S. REAL NEW BUCURESTI“ este aceea de a descoperi si dezvolta aptitudinile copiilor pentru fotbal, avand la baza dezvoltarea armonioasa si completa a organismului juniorilor. Sa nu uitam ca fotbalul este un joc de echipa, iar munca in echipa presupune incredere. Lucrul in echipa ii determina pe membrii sai sa interactioneze permanent, sa se sustina si sa nu gandeasca individualist.